Hozzászólás ehhez Beharangozó, Hazugságok útvesztői

November 14-től: Hazugságok útvesztői – Az Escorial-család bemutatása

A november 14-én induló új novellám központjában két család található. A tovább után az Escorial-család karakterei kerülnek bemutatásra. A holnapi nap folyamán elhozom nektek a novella főcímét és végefőcímét.

Laberintos de mentiras, logo

Az Escorial-család

 

enrique-rocha-se-queda
Enrique Rocha – Lauro Escorial

Lauro Escorial (Enrique Rocha) – 68 éves férfi, a család és a birtok feje. Nagyon jó viszonyt ápol a Salvatierra-családdal. Annak idején együtt nőttek fel Columbával, s a barátság a későbbiekben is kitartott. Lauro családja is megannyi titok őrzője, melyek veszélybe sodorhatják a család jóhírét és a jó kapcsolatot is a Salvatierrákkal.

 

ana-martin
Ana Martin – Esperanza

Esperanza Escorial (Ana Martin) – 62 éves asszony, Lauro felesége. Kedves, odaadó asszony volt, mindig, aki alá volt rendelve Lauro akaratának. Sok dologgal nem értett egyet, többek között a titkok megrögzött őrzésével sem, mert a titokban és a hazugságokban boldogtalanságot lát.

 

 

 

leticia_calderon2015
Leticia Calderon – Federica

Federica Escorial de Martinez (Léticia Calderón) – 43 éves asszony. Lauro és Esperanza lánya. Egész életében szigorú és amolyan karótnyelt teremtés volt, aki hasonló módon nevelte lányát, Ana Cristinát. Az úrhatnám stílusa arra ösztönözte, hogy lányát nem engedte koedukált iskolába, hanem otthon tanították magántanárok.

 

 

 

FernandoCarrillo-2015
Fernando Carrillo – Miguel

Miguel Martinez (Fernando Carrillo) – 45 éves férfi, Federica férje. Soha nem értett egyet azzal, hogy neje ennyire szigorúan nevelje közös lányukat, de Federica jelleme nem engedett ellenvetéseket. Az ember számára egy meghunyászkodó, már-már jelentéktelen alaknak tűnik, pedig az ő múltjában is van egy óriási titok, melyet még felesége sem sejt.

 

letöltés
Paulina Goto – Ana Cristina

Ana Cristina Escorial Martinez (Paulina Goto) – Federica és Miguel lánya, 17 éves. Egész életében a birtokon élt. Neveltetéséről maga Federica gondoskodott. A lány alig tart fenn kapcsolatot a saját korosztályával, ezért is lesz rá nagy hatással Pedro Salvatierra, aki ugyan idősebb nála, mégis megdobogtatja a szívét.

 

 

 

 

514542_1.1
David Zepeda – Gustavo

Gustavo Escorial (David Zepeda) – 41 éves férfi, Lauro és Esperanza fia. 23 évvel ezelőtt feleségül vett egy nőt, akibe nem volt szerelmes, hogy mentse családja jóhírét, mivel a nő terhes lett. Házassága maga a pokol, de az egész életében a családja árnyékában élő férfi nem meri felvállalni a válást és saját érzéseit, mert tudja, hogy azokkal óriási lavinát indítana el. Gyávasága miatt nagy árat fog fizetni.

 

laisha-wilkins-01
Laisha Wilkins – Carmina

Carmina Escorial (Laisha Wilkins) – 41 éves nő, aki rendkívül fiatalon ment hozzá Gustavohoz. Akkor azt hitte, hogy ezzel megcsinálja élete legnagyobb üzletét, de hamar rá kellett döbbennie, hogy házasságával csak pénzt nyert, de férjet nem. Esküvője után boldog nem lett, intrikus viszont annál inkább. Boldogtalansága megmérgezte a lelkét, s kedvenc szórakozásává vált mások szenvedéseinek élvezése.

 

 

 

cq5dam.thumbnail.624.351
Jose Pablo Minor – Emanuel

Emanuel Escorial (Jose Pablo Minor) – 23 éves férfi, aki Carmina számára az egyetlen eszköz volt, amivel rávehette Gustavót a házasságra. Gustavoval nagyon jó kapcsolatot ápol, Carmina manipulatív jelleme már több viszontagságot okoz neki. Talán pontosan ezért menekült egy idősebb nő karjaiba.

 

Reklámok

November 14-től: Hazugságok útvesztői – Az Escorial-család bemutatása” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s